arrowhead-downbackgroundLayer 1

Woninginrichting Utrecht

Advies over woninginrichting in Utrecht en omstreken

Woninginrichting voor uw huis in Utrecht of omgeving is heel persoonlijk. U wilt u thuis voelen in uw huis. Uw interieur moet uw persoonlijkheid uitdragen. Maar het moet ook bij uw huis passen en bij uw gezinssamenstelling. Wij van + Light & Living adviseren u graag over uw woninginrichting in Utrecht en omgeving. U kunt uw loft niet inrichten als een oud landhuis, we kunnen wel de sfeer terug laten komen, zonder uw woning vol te zetten met te grote meubels. Wij kiezen meestal voor een tijdloze basis. Met behulp van accessoires en kunst wordt uw huis echt uw thuis. Door goed gekozen accessoires wordt uw persoonlijkheid gereflecteerd in uw woning.

 

In onze woninginrichting voor Utrecht en omgeving maken wij gebruik van een uitgebreid assortiment. In onze webshop vindt u het deel hiervan terug. U kunt hier diverse producten bestellen. Prachtige painting the past verf met authentieke kleuren die u terugvoeren naar het verleden maar die prachtig in een modern eigentijds interieur passen. Ook vindt u in onze website behang, wandbekleding en accessoires van het Franse merk Elites en prachtige handgemaakte kussens.

Voor inspiratie en een beeld van onze stijl kunt u op onze website een aantal projecten bekijken die wij in het verleden hebben gedaan. U ziet hier de verschillende mogelijkheden. U kunt ook een bezoek brengen aan onze showroom in Woerden. Onze adresgegevens vindt u op de website.

Wilt u een afspraak maken voor een gesprek? Wij maken graag een afspraak om uw wensen in kaart te brengen. Deze vrijblijvende eerste afspraak is kosteloos en oriënterend.