arrowhead-downbackgroundLayer 1

Verlichting Utrecht

Verlichting in uw huis in Utrecht bepaalt de sfeer

Verlichting kan uw huis in Utrecht of omgeving een compleet andere sfeer geven. Een lamp is meer dan alleen verlichting, een mooi uitgekozen lamp kan een echte blikvanger in uw interieur zijn. Verlichting in Utrecht kan in kleurtoon en felheid variëren en daarmee de sfeer bepalen. Of u nu kiest voor mat licht, led verlichting of dimbare verlichting, met de juiste keuze creëert u de sfeer die u wenst. + Light & Living kan u bij deze keuze adviseren. Met de handgemaakte lampen van Duran kunnen wij uw interieur een duidelijke signatuur meegeven.

Prachtige ambiance in onze showroom

U kunt onze verlichting voor uw huis in Utrecht of elders in het land bekijken in onze showroom in Woerden. In onze showroom van 450 m2 creëren wij een prachtige ambiance een mix van kleuren, texturen, vormen, sfeer en warmte. Hier krijgt u pas echt een beeld van wat wij onder interieurinrichting verstaan en van onze stijl.

Inspiratie

Wilt u alvast inspiratie opdoen? Bekijk dan op onze website de projecten die wij in het verleden hebben afgerond. De foto’s geven een indruk van de verschillende mogelijkheden van onze dienstverlening.

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij maken ook graag een afspraak met u voor een eerste vrijblijvend en oriënterend gesprek om uw wensen op het gebied van interieurinrichting te bespreken. U vindt onze contactgegevens op de website. U kunt hier ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.