arrowhead-downbackgroundLayer 1

Interieuradvies Rotterdam

+ Light & Living: Interieuradvies voor Rotterdam en omgeving


Voor interieuradvies in Rotterdam en omgeving kunt u terecht bij + Light & Living. U kunt bij ons terecht voor advies over uw complete interieur. Of u nu uw nieuwbouw huis wil inrichten of uw boerderij toe is aan verandering. Of wilt u in uw appartement de ruimte beter benutten. Wat uw woonwens ook is, wij kunnen u helpen met interieuradvies in Rotterdam en omstreken.

Gevoel voor materialen en structuren

Onze stijl kenmerkt zich door het gebruik van verschillende materialen en structuren. De keuze voor de juiste materialen, gecombineerd met kleur en verschillende vormen zorgen voor een authentiek interieur. We luisteren naar uw wensen voor uw interieur en vertalen deze naar een ontwerp. We hebben een breed assortiment met verschillende producten en merken. Handgemaakte kussens en lampen, mooie behangetjes met structuur of print, prachtige kleuren verf en rijke stoffen.

Tijdloze basis

Ons interieuradvies in Rotterdam kenmerkt zich door een tijdloze basis. Met de juiste accessoires en kunst kunt u pas echt uw persoonlijkheid in uw huis leggen. Dan voelt u zich pas echt thuis in uw eigen huis. Wij werken samen met kunstenaar Boudewijn van Lexmond. Hij slaagt erin om uit een stuk klei de ziel van een dier bloot te leggen. De kunstwerken worden Raku afgebakken, na een biskwie stook.

Contact

Indien ook ook geadviseerd wil worden over uw eigen interieur kunt u contact met ons opnemen. U vindt onze contactgegevens op onze website. U kunt hier ook het contactformulier invullen.Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.