arrowhead-downbackgroundLayer 1

Interieuradvies Gouda

Voel u thuis met interieuradvies in Gouda

Bent u op zoek naar interieuradvies in Gouda of omgeving? Dan bent u bij + Light & Living aan het juiste adres. Wij creëren voor u de mooiste interieurs waarbij vorm, materialen en sfeer de boventoon voeren. Met ons bijzondere assortiment vormen wij uw huis tot thuis. Een huis waar u zich prettig bij voelt en waarin u zich thuis voelt. Een interieur dat bij uw persoonlijkheid past maar ook bij uw gezinssituatie en het type huis. Wij zorgen dat alles in balans is.

Samenwerking

Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van interieuradvies voor Gouda en omgeving. Zo werken wij samen met Interieur Collectief Woerden. Door deze samenwerking kunnen wij u een interieur op maat aanbieden. U kunt zelf iets ontwerpen of iets wordt speciaal voor u ontworpen. Wat u ook kiest, u bent verzekerd van een uniek interieur dan helemaal naar uw wensen is samengesteld. U kunt ook bij ons terecht voor interieuradvies in Gouda over keukens, badkamers, kastenwanden en inloopgarderobes.

Webshop

In onze webshop vindt u het deel van ons assortiment terug. U kunt hier diverse producten bestellen. Prachtige painting the past verf met authentieke kleuren die u terugvoeren naar het verleden maar die prachtig in een modern eigentijds interieur passen. Ook vindt u in onze website behang, wandbekleding en accessoires van het Franse merk Elites en prachtige handgemaakte kussens.

Wilt u meer weten over ons interieuradvies? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag een afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken. U vindt onze contactgegevens op onze website.