arrowhead-downbackgroundLayer 1

Interieuradvies Den Haag

Interieuradvies Den Haag

Ook voor interieuradvies in Den Haag en omgeving kunt u terecht bij + Light & Living. + Light & Living is een samenwerking tussen Annelies Havinga en Constance Dolmans. Met passie en jarenlange ervaring op het gebied van interieurinrichting bundelen zij hun krachten. Onze kracht is ons gevoel voor vormen, sfeer en materialen. En samen creëren wij de mooiste interieurs.

Onze werkwijze

Interieuradvies begint in onze showroom in Woerden. In een eerste vrijblijvend en oriënterend gesprek maken we een analyse van uw wensen. Voor interieuradvies bij uw thuis in Den Haag of omgeving rekenen wij €150,00. Wanneer u besluit met ons in zee te gaan vervallen deze advieskosten volledig bij besteding vanaf € 1500,00. Voor interieuradvies in Den Haag of elders buiten Woerden rekenen wij een kilometervergoeding. Wij kunnen op basis van de aangeleverde plattegrond ook voor u een interieurtekening maken. De kosten hiervan bedragen€ 350,00.  Deze kosten zijn op basis van 1 wijziging en gebaseerd op gemiddelde woonkamer met keuken.

Terug naar het verleden

In onze inrichting maken wij gebruik van een uitgebreid assortiment. Een deel van onze producten is ook via onze webshop te koop. In onze webshop vindt u bijvoorbeeld painting the past verf. Deze matte, krijtachtige verf zorgt voor warmte in uw interieur en geeft het een robuuste en stijlvolle vibe. Door de emulsies met veel krijt in de verf is de verf matter en zachter van kleur. De kleuren brengen u terug naar het verleden, naar de elegante warme sfeer van Engelse landhuizen en kastelen. Maar wel met het gemak van deze tijd. De verf is gemakkelijk in gebruik, afwasbaar en goed over te schilderen.